Professionele bedoeïenentent bestellen bij Qtents.com

Op zoek naar een overkapping voor uw buiten evenemen? Qtents biedt bedoeïententen van een superieure kwaliteit voor uw tuinfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of festival. Onze stretchtenten voldoen aan de strengste industriële normen en worden geproduceerd met de meest geavanceerde apparatuur. Bovendien zijn de bedouin tenten gemakkelijk aan elkaar te koppelen, zodat ieder gewenst formaat mogelijk is. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor een bedoeïenenten.

De populariteit van bedoeïenententen

De afgelopen jaren is de bedoeïenentent enorm populair geworden. De tenten zijn dan ook ideaal voor zowel een kleinere gelegenheid als een verjaardag of een zakelijk personeelsfeest voor honderden mensen. Naast het feit dat deze stretchtenten eenvoudig op te zetten en relatief licht van gewicht zijn, springen ze ook direct in het oog vanwege hun romantische uiterlijk en moderne uitstraling. Ook in de horeca worden bedoeïenententen steeds vaker ingezet, bijvoorbeeld om een terras ook bij minder mooi weer te kunnen bezetten.

Bedoeïentent kopen voor uw buiten evenement

De bedoeïententen van Qtents kennen een modulair design. Dit houdt in dat de tentdoeken door middel van koppelgoten waterdicht met elkaar verbonden kunnen worden. Op deze wijze is het mogelijk om ieder gewenst formaat met de bedoeïentent te creëren. Van een kleine stretchtent in de tuin tot een volledige overkapping bij een strandpaviljoen. Ook is de bedoeïenentent in bepaalde custom modellen verkrijgbaar.

Bedoeïentent kopen in iedere gewenste kleur

De bedoeïententen zijn op voorraad in 6 kleuren verkrijgbaar. Heeft u echter een specifieke wens als het gaat om de kleur, dan is het mogelijk om de stretchtent in iedere mogelijke RAL-kleur te leveren. Wilt u uw merknaam of logo promoten op de bedoeïentent? Laat dan het logo in fullcolour bedrukken op zowel de binnen- als de buitenzijde van het tentdoek. Doordat de bedoeïentent met een speciale topcoating wordt behandeld, gaat het tentdoek jarenlang mee zonder verkleuring of vermindering van de kwaliteit. Ook zorgt de coating ervoor dat de tent waterdicht blijft. Benieuwd naar de kosten van een bedoeïentent op maat? Vraag een offerte aan via de website.