THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Professionele bedoeïenentent bestellen bij Qtents.com

Op zoek naar een overkapping voor uw buiten evenement? Qtents biedt bedoeïententen van een superieure kwaliteit voor uw tuinfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of festival. Onze stretchtenten voldoen aan de strengste industriële normen en worden geproduceerd met de meest geavanceerde apparatuur. Bovendien zijn de bedoeïententen gemakkelijk aan elkaar te koppelen, zodat ieder gewenst formaat mogelijk is. De bedoeïententen van Qtents worden gemaakt in eigen fabriek in Waalwijk, Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor een bedoeïenentent.

De populariteit van bedoeïenententen
De afgelopen jaren is de bedoeïenentent enorm populair geworden. De tenten zijn dan ook ideaal voor zowel een kleinere gelegenheid als een verjaardag of een zakelijk personeelsfeest voor honderden mensen. De bedoeïententen zijn ook zeer geschikt voor grote festivals. Naast het feit dat deze stretchtenten eenvoudig op te zetten en relatief licht van gewicht zijn, springen ze ook direct in het oog vanwege hun organische en natuurlijke uiterlijk en moderne uitstraling. Ook in de horeca worden bedoeïenententen vaak ingezet om een terras te overkappen. Doordat bedoeïententen geen permanente overkappingen zijn, geld er in veel gemeentes dat er geen vergunning nodig is om de tent te plaatsen.

Bedoeïentent kopen voor uw buiten evenement
De bedoeïententen van Qtents kennen een modulair design. Dit houdt in dat de tentdoeken door middel van koppelgoten waterdicht met elkaar verbonden kunnen worden. Op deze wijze is het mogelijk om ieder gewenst formaat met de bedoeïentent te creëren. Van een kleine stretchtent in de tuin tot een volledige overkapping bij een strandpaviljoen. Ook is de bedoeïenentent in bepaalde custom modellen verkrijgbaar. Hierdoor is de bedoeïentent ideaal voor uw buitenevent, zowel groot als klein.

Bedoeïentent kopen in iedere gewenste kleur
De bedoeïententen zijn op voorraad in 6 kleuren verkrijgbaar. Heeft u echter een specifieke wens als het gaat om de kleur, dan is het mogelijk om de stretchtent in iedere mogelijke RAL-kleur te leveren. Wilt u uw merknaam of logo promoten op de bedoeïentent? Laat dan het logo in fullcolour bedrukken op zowel de binnen- als de buitenzijde van het tentdoek. Doordat de bedoeïentent met een speciale topcoating wordt behandeld, gaat het tentdoek jarenlang mee zonder verkleuring of vermindering van de kwaliteit. Ook zorgt de coating ervoor dat de tent waterdicht blijft. Benieuwd naar de kosten van een bedoeïentent op maat? Vraag een offerte aan via de website.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch