THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Trouwen onder een stretchtent.

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is de locatie. Wie weet wil u trouwen op een eigen locatie of een buiten terrein. Dan dient u rekening te houden met de weersverwachtingen. Een bruiloft tent biedt de ideale oplossing. Wanneer u uw huwelijk viert onder een stretch tent, bent u gegarandeerd van een droge overkapping bij regen en schaduw bij felle zon.

Onder een tent je bruiloft vieren zorgt er voor dat je alles naar eigen smaak in kan richten. Je bent niet afhankelijk van meubilair en decoratie van een locatie. Met een stretchtent bruiloft maak je de locatie persoonlijker geheel naar de hand van jullie wensen.

Trouwen onder een Sailcloth tent.
Wanneer je in trouwt op een buitenlocatie ben je altijd afhankelijk van de weersomstandigheden. Met een sailcloth tent als bruiloft tent, kan je een groot deel van de trouwstress weg nemen. De Saicloth tent, ook wel bekend als Ivory Tent of Luxury Dreamtent, zorgt er voor dat jouw locatie droog en windvrij aan kan worden gekleed. De flexibele zijwanden zorgen er voor dat jouw tent bruiloft proof is. Wanneer het waait hang je de zijzeilen in de tent en heb je geen last meer van de wind.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch