THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Evenementen tent van hoogwaardige kwaliteit bij Qtents.

Qtents is dé leverancier van evenementen tenten. Tenten die geschikt zijn om evenementen onder te organiseren. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften, kerstmarkten en ook andere particuliere evenementen. De afmetingen van de evenementen tent kunnen worden aangepaste aan de hand van uw wensen. Van kleine tent voor 10 gasten tot grote evenementen tent voor honderden gasten. Voor iedere gelegenheid en aantal gasten zetten wij passende evenementen tenten neer. Onze tenten zijn geschikt tegen bijna alle weertypen, zodat u het hele jaar door prachtige feesten in de buitenlucht kan organiseren. Wilt u een evenementen tent kopen? Neem dan nu contact op met onze salesafdeling, via het contactformulier, e-mail of telefonisch. Ons sales team zit voor u klaar en maakt graag een vrijblijvend voorstel voor u.

Innovatieve evenementen tent met oog voor duurzaamheid
Circa twee decennia geleden maakten de grondleggers van Qtents kennis met stretchtenten.
Na deze kennismaking gingen ze aan de slag met het produceren van stretchtenten en andere tenten voor evenementen. Alle type evenement tenten worden vervaardigd van zeer hoogwaardig en duurzaam tentdoek. Door de hoge eigenschappen van de evenement tenten, zijn de tenten die Qtents produceert zeer geschikt voor de professionele markt. De combinatie van kennis en materiaal resulteert in een zeer hoogwaardig en duurzaam eindproduct, tenten voor evenementen. De kwaliteit van Qtents tenten zorgt er voor dat Qtents internationaal opereert als producent en leverancier van diverse soorten professionele evenementen tenten. De Qtents tenten komt u op bijna alle continenten tegen, doordat onze tenten geschikt zijn voor bijna alle weersomstandigheden.  Qtents heeft een eigen R&D afdeling, die zich continu bezighoudt met de ontwikkeling en verduurzaming van de tenten. Daarnaast gebruikt Qtents de meest geavanceerde apparatuur om de evenement tenten te produceren. Doordat wij de tenten volledig in huis produceren, kunnen wij met recht zeggen: Dutch Design, Global Standard.

Waarom een evenementen tent kopen bij Qtents.
Bij Qtents staat hoge kwaliteit voorop. Wij leveren een product waar wij 100% achter staan. De evenementen tenten zijn van de beste kwaliteit, gaan 7 tot 13 jaar mee, zijn 100% waterdicht en voorzien van anti algen- en schimmelcoating. Daarnaast heeft Qtents door een hoge voorraad en eigen productie, de mogelijkheid om evenementen tenten al binnen één dag uit te leveren wanneer de tent op voorraad is! Wanneer wij een evenementen tent op maat mogen maken, is de levertijd gemiddeld 1 tot 2 weken. Qtents is producent en verkoopt aan directe gebruiker en re-sellers. Door de hoge kwaliteit levert Qtents tenten wereldwijd uit vanuit eigen productielocatie in Waalwijk. U kunt rechtstreeks bij Qtents uw evenementen tent kopen of bij één van de distributeurs wereldwijd. Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan nu contact op met onze salesafdeling! Ons salesteam zit voor u klaar en maakt graag een vrijblijvend voorstel voor u.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch