THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Festivaltent van hoogwaardige kwaliteit bij Qtents.

Qtents is dé leverancier van festivaltenten. Onze tenten zijn geschikt om uw festival deels of volledig te overkappen! De festivaltenten zijn te koop in diverse afmetingen. De afmetingen van de festivaltent kan worden aangepast aan de hand van uw wensen. Qtents verkoopt de beste festivaltenten, de pijlers hiervoor zijn stevigheid, waterdichtheid, UV filter en storm bestendigheid. Een waterdichte festivaltent zorgt er voor dat uw gasten droog staan en optimaal kunnen genieten van het festival.

De UV filter zorgt er voor dat uw gasten onder een festivaltent beschermd zijn tegen de zon. De stevigheid en storm bestendigheid zorgen er voor dat u de festivaltenten gemakkelijk op- en af kan bouwen én dat de festivaltent, mits goed geplaatst, blijft staand bij lichte storm.
Onze tenten zijn geschikt tegen bijna alle weertypen, zodat u het hele jaar door festivals in de buitenlucht kan organiseren. Wilt u een festivaltent kopen? Neem dan nu contact op met onze salesafdeling, via het contactformulier, e-mail of telefonisch.

Waarom een festivaltent kopen bij Qtents.
Bij Qtents staat hoge kwaliteit voorop. Wij leveren een product waar wij 100% achter staan. De festivaltenten zijn van de beste kwaliteit, gaan 7 tot 13 jaar mee, zijn 100% waterdicht en voorzien van anti algen- en schimmelcoating. Daarnaast heeft Qtents door een hoge voorraad en eigen productie, de mogelijkheid om festivaltenten al binnen één dag uit te leveren wanneer de tent op voorraad is! Wanneer wij een festivaltent op maat mogen maken, is de levertijd gemiddeld 1 tot 2 weken. Qtents is producent en verkoopt directe aan de gebruiker en re-sellers. U kunt rechtstreeks bij Qtents uw festivaltent kopen of bij één van de distributeurs wereldwijd. Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan nu contact op met onze salesafdeling!

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch