Freeform tenten bestellen bij Qtents

Op zoek naar een freeform tent voor uw buitenevenement? Qtents biedt sfeervolle freeform tenten van hoogstaande kwaliteit voor tuinfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, festivals en meer. Doordat wij continu gericht zijn op innovatie, maken wij gebruik van de beste materialen en meest geavanceerde productietechnieken. Dit zorgt ervoor dat wij stretchtenten van hoogstaande kwaliteit kunnen leveren tegen een scherp tarief. Benieuwd wat een freeform tent voor uw gelegenheid kost? Vraag een offerte aan voor een stretchtent op maat.

Freeform tent kopen voor iedere toepassing

Zo flexibel als de freeform tenten zijn, zo uiteenlopend zijn de toepassingsmogelijkheden van deze bedoeïenentent. De freeform tenten plaatsen wij bijvoorbeeld als terrasoverkapping, aan gevels, over steigers, op een festivalterrein of aan containers. Bovendien leveren wij de freeform tenten in drie verschillende kwaliteiten; voor iedere toepassing en ieder budget. Soms is een lichte kwaliteit voldoende, zoals bij uitbouw van een foodtruck. Voor permanent gebruik is een zwaarder doek aan te raden.

Freeform tent kopen in uw eigen stijl

Niet alleen zijn de freeform tenten een lust voor het oog, ook zijn ze zeer praktisch in gebruik. De stretchtenten van Qtents beschikken namelijk over een modulair ontwerp. Dit houdt in dat de tentdoeken door middel van koppelgoten waterdicht met elkaar in verbinding kunnen worden gebracht. Op deze manier is het mogelijk om ieder denkbaar formaat met de freeform tenten te creëren. Ook bieden wij custom tenten aan voor speciale vormen en maten. Verder beschikken wij over een grote voorraad van 6 standaardkleuren, maar is op aanvraag de freeform tent bij grote aantallen in iedere RAL-kleur te verkrijgen. Zelfs het bedrukken van het tentdoek met uw logo of bedrijfsnaam is een optie, zowel aan de binnen- als de buitenkant van de freeform tent. Door een speciale UV-bestendige topcoating blijft de kleur jaar in, jaar uit van een prachtige kwaliteit.

Vraag meteen een offerte op maat aan voor de freeform tent

Qtents zet de norm op het gebied van freeform tenten. Onze drive is om voortdurend uw verwachtingen te overtreffen door het concept van de freeform tent steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de kosten van een freeform tent op uw evenement? Vraag meteen een offerte op maat aan.