Professionele ivory tent voor een exclusieve uitstraling

Op zoek naar een ivory tent voor uw bruiloft, tuinfeest of personeelsbijeenkomst? Qtents is de toonaangevende leverancier en producent van authentieke en luxueuze ivory tenten. Niet alleen zijn deze stretchtenten weerbestendig en eenvoudig op te zetten, ook vormen zij een lust voor het oog als overkapping voor uw buiten activiteit. Door de toepassing van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit stralen de ivory tenten elegantie en duurzaamheid uit. Benieuwd naar de prijzen van een ivory tent? Vraag gelijk een offerte voor een stretchtent op maat aan.

Ivory tent kopen voor iedere gelegenheid

De populariteit van ivory tenten is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Deze bedouin tenten zijn dan ook relatief licht in gewicht en gemakkelijk te monteren. Daarnaast stralen de ivory tenten een luxe uit en zet u direct een romantische ambiance neer. De ivory tenten van Qtents zijn dankzij het modulair ontwerp dan ook bij iedere gelegenheid te gebruiken. Door middel van koppelgoten is het eenvoudig mogelijk om de tent in ieder formaat waterdicht uit te breiden. Verder beschikt Qtents over custom tenten voor unieke vormen en formaten.

Ivory tent kopen van hoogstaande kwaliteit

Qtents staat voorop als het gaat om de nieuwste productietechnieken met geavanceerde apparaten. Zo wordt het tentdoek van de ivory tent hoogfrequent gelast. Dit zorgt ervoor dat de stretchtent volledig waterproof is, UV-bestendig, van een sterkere kwaliteit is en over een langere levensduur beschikt. Vanwege verschillen in omstandigheden en budget bieden wij twee verschillende soorten tentdoek aan. Afhankelijk van uw voorkeuren en eisen adviseren wij u graag over de juiste kwaliteit. Wij bezoeken bijvoorbeeld de locatie of onderzoeken de juiste afmetingen aan de hand van schetsen en foto's.

Vraag een offerte op maat aan voor een ivory tent

Doordat Qtents over een grote voorraad ivory tenten beschikt en wij samenwerken met verscheidene transportbedrijven, is het mogelijk om razendsnel de tent voor uw evenement te leveren. Wij produceren alle materialen in eigen huis, waardoor wij flexibeler en sneller werken, zonder een inbreuk te maken op kwaliteit. Vraag gelijk een offerte op maat aan voor een ivory tent.