Calitate extrem de înaltă

Pânză de înaltă tehnologie

Livrare rapidă

Extrem de versatil, puternic și de lungă durată

FĂ-ȚI EVENIMENTUL DE NEUTITAT CU UN CORT QTENTS din pânză de pânză

Un cort din pânză de pânză creează un loc în aer liber sofisticat, romantic și natural pentru evenimentul tău. Aceste corturi circulare sau ovale se îmbină cu grație în peisaj, permițând în același timp utilizarea optimă a spațiului. Corturile noastre rezistente la intemperii sunt fabricate din pânză etanșă, fabricate de meșteri pricepuți și combină eleganța, durabilitatea și simplitatea. Stâlpii sunt din lemn masiv, iar la cererea dumneavoastră pot fi adăugate steaguri festive într-o gamă largă de culori

CORTURI PÂNZĂ DE PÂLE
MIC

mărimea
aşezat
10 persoane
cocktail permanent
16 persoane
Cinema stil
23 persoane
dimensiuni
6x6 metru
suprafaţă
23 m2
strat
gecoat
greutate
10,8 kg
bătătorit
50x50x100 cm
culorile

CORTURI PÂNZĂ DE PÂLE
MEDIUM

mărimea
aşezat
27 persoane
cocktail permanent
45 persoane
Cinema stil
67 persoane
dimensiuni
10x10 metru
suprafaţă
67 m2
strat
gecoat
greutate
30 kg
bătătorit
50x75x100 cm
culorile

CORTURI PÂNZĂ DE PÂLE
LARGE

mărimea
aşezat
54 persoane
cocktail permanent
90 persoane
Cinema stil
135 persoane
dimensiuni
14x14 metru
suprafaţă
135 m2
strat
gecoat
greutate
58,8 kg
bătătorit
50x75x150 cm
culorile

CORTURI PÂNZĂ DE PÂLE
EXTRA LARGE

mărimea
aşezat
134 persoane
cocktail permanent
224 persoane
Cinema stil
335 persoane
dimensiuni
20x20 metru
suprafaţă
335 m2
strat
gecoat
greutate
120 kg
bătătorit
75x100x150 cm
culorile

O LOCAȚĂ UIMINOARE PENTRU ORICE EVENIMENT

Corturile noastre din pânză de pânză sunt în prezent unele dintre cele mai populare corturi disponibile. Contemporane, izbitoare și versatile, ele fac un loc uimitor pentru orice eveniment. Corturile noastre din pânză de pânză oferă o protecție fantastică împotriva intemperiilor pe tot parcursul anului. Liniile lor elegante, strălucirea încântătoare și calitatea modernă, exclusivă, vor oferi evenimentului dumneavoastră o ambianță de neuitat. Corturile noastre din pânză de vele sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni și toate sunt 100% impermeabile. În plus, corturile pot fi închise cu pereți laterali opaci sau transparenți.

Doriți să aflați mai multe despre posibilitățile noastre personalizate?

GALERIE

* Toate specificațiile de mai sus sunt orientative.

De sailcloth tent is een elegante, romantische en natuurlijke buitenruimte voor uw evenement. De ronde en ovale tentvormen passen sierlijk in het landschap en zorgen voor maximaal gebruik van de ruimte. Onze weerbestendige tenten zijn gemaakt van waterdicht doek dat is vervaardigd met vakmanschap dat elegantie, duurzaamheid en eenvoud combineert. De palen zijn gemaakt van massief hout. Feestelijke vlaggen in een reeks kleuren kunnen op uw verzoek worden toegevoegd. De zijwanden kunnen zowel dicht als transparant worden geleverd en zijn flexibel in te zetten. Hierdoor kunt u uw tent per locatie aanpassen naar de ideale omstandigheden. De tent kunt u nog meer aankleden door gordijnen op te hangen. Deze worden aan de zijwanden bevestigd en kunnen op de gewenste positie op worden gehangen. Door de lichtdoorlatendheid van de gordijnen krijgt de tent een nog warmere uitstraling.

De Sailcloth tent, geschikt voor alle seizoenen!
Sailcloth tenten zijn elegante, romantische en sfeervolle overkappingen voor uw evenementen. De sailcloth tent is ideaal om een buitenruimte te overdekken. Door de organische vormen, zandkleur en licht doorlatendheid, gaan de sailcloth tenten snel op in de omgeving. De sailcloth is geschikt voor alle weersomstandigheden. De zijwanden van de sailcloth tenten zijn gemakkelijk op te hangen en te verwijderen. Op deze manier kan je de tent in alle seizoenen optimaal gebruiken. Wanneer de sailcloth tent wordt voorzien van zijwanden, is de tent ook in de wintermaanden te verwarmen naar aangename temperaturen.

De Sailcloth tenten voor uw events!
Sailcloth tenten zijn op dit moment ontzettend populair voor bruiloften, zakelijk events en particuliere evenementen. De grote modellen zijn ook zeer geschikt voor festivals. De sailcloth tent wordt verkocht in een aantal standaard afmetingen, zie hiervoor het productsheet. De kleinste afmeting is 6×6 meter, geschikt voor 20 zittende gasten in theater opstelling. De grootste standaard variant is momenteel 20×38 meter. Hier kunt u in theateropstelling minimaal 500 gasten in kwijt.

Een Sailcloth tent kopen?
Wilt u ook een sailcloth tent kopen voor uw bedrijf of als particulier? Aarzel dan niet en neem direct contact op met onze sales afdeling. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook maken ze graag een vrijblijvende offerte voor u. De sailcloth tent prijzen zijn afhankelijk van grootte, samenstelling van accessoires en andere benodigdheden. Onze Salesafdeling maakt graag een offerte met sailcloth tent prijs op maat voor u. U kunt met ons contact opnemen via het contact formulier, of via de contactgegevens welke te vinden zijn op de website.

Waar komt de naam Sailcloth vandaan?
De naam van sailcloth tent komt af van het materiaal dat gebruikt wordt om de tent te maken. De tent wordt namelijk gemaakt van hetzelfde zeil dat wordt gebruikt voor de zeilen van zeilboten. Vandaar de naam Sailcloth. De naam Sailcloth tent wordt gebruikt door Qtents. Hetzelfde model tent, wordt door andere bedrijven verkocht onder de naam Ivorytent, Silhouette tent en Tidewater tent. Qua model zijn deze tenten gelijk aan elkaar. Het grote verschil zit in het gebruik van de materialen.

SWATCH VENTILATOR

Noul nostru ventilator de mostre Qtents este disponibil la cerere.

ro_RORomanian