Stijlvolle overkapping met sailcloth tenten

Op zoek naar een fraaie tent voor een evenement? Met sailcloth tenten creëert u een romantische, elegante en natuurlijke buitenruimte voor een onvergetelijke sfeer. Door de ovale en ronde lijnen, het moderne en exclusieve karakter en de magische gloed past de sailcloth tent sierlijk in het landschap. Het natuurlijke en open karakter van de sailcloth tent, tezamen met de steunpalen van strak en gelakt hout, garandeert een goede sfeer. Benieuwd naar de prijzen van sailcloth tenten? Vraag meteen een offerte op maat aan via onze website.

Het eigentijdse en moderne karakter van een sailcloth tent

De sailcloth tenten zijn aan een heuse opmars bezig. Door hun opvallende en eigentijdse karakter vormen ze de perfecte locatie voor iedere gelegenheid. Bovendien geven de tenten gedurende het hele jaar een geweldige bescherming tegen alle weersomstandigheden. Zo zijn de sailcloth tenten 100 procent waterdicht en kan de zijkant worden afgesloten door middel van dichte of transparante oprolbare zijzeilen. De sailcloth tenten van Qtents zijn vervaardigd met vakmanschap om elegantie, eenvoud en duurzaamheid centraal te stellen.

Sailcloth tenten in ieder formaat

Organiseert u een bruiloft, tuinfeest of festival en zoekt u een weerbestendige partytent? Welk evenement u ook viert, met de sailcloth tenten zet u een prachtige sfeer neer. De sailcloth tenten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, bijvoorbeeld van 6, 10, 14 of 20 meter breed en van 6 tot 38 meter lang. Er is hierdoor voldoende ruimte voor staande groepen van 70 tot zeker 360 personen. De palen zijn geproduceerd van massief hout, zodat zij tegen een stootje kunnen. Verder kan de sailcloth tent op allerlei manieren feestelijk worden aangekleed, zoals met feestelijke vlaggen in een reeks kleuren of sfeervolle verlichting.

 

Op zoek naar een sailcloth tent? Vraag een offerte op maat aan

Wilt u een sailcloth tent kopen van een hoogstaande kwaliteit? Dan bent u bij Qtents aan het juiste adres. Met een grote voorraad en diverse distributeurs over de gehele wereld kunnen wij zeer snel leveren. Continu werkt ons bedrijf aan innovatie en ontwikkeling om klanten van de beste sailcloth tenten tegen een scherp tarief te voorzien. Neem contact op via onze website voor een offerte op maat.