Professionele spantent voor uw buitenevenement

Zoekt u een stevige spantent van solide kwaliteit voor uw tuinfeest, personeelsdiner of bruiloft? Qtents staat bekend als toonaangevende producent en leverancier van professionele spantenten voor buitenevenementen. Qtents is continu gericht op innovatie, hierdoor blijven de evenementen tenten  een hoge kwaliteit. De stretchtenten zijn in schillende formaten verkrijgbaar en tegen iedere weersomstandigheid bestand. Vraag vrijblijvend een offerte voor een stretchtent op maat aan via de website.

 

Spantent kopen voor een sfeervolle ambiance

Met de spantenten van Qtents zet u binnen een korte tijd een ware eyecatcher neer, die ook nog eens praktisch in gebruik is. De weerbestendige partytent is vervaardigd van natuurlijke materialen, zoals duurzaam tentdoek en stevige houten palen, wat een romantische sfeer geeft. Door de speciale topcoating is de spantent waterdicht en UV-bestendig. Het is dan niet verrassend dat spantenten steeds populairder worden voor evenementen in de buitenlucht. Ook binnen de horeca neemt de spantentenverkoop toe. Zo vormen de stretchtenten een welkome methode om de buitenruimte van het terras te overkappen.

Luxueuze spantenten in ieder formaat verkrijgbaar

De spantenten van Qtents kennen een modulair design. Dit betekent dat de flextenten handig met elkaar verbonden kunnen worden door middel van koppelgoten. Het geheel is zo ontwikkeld, dat de overkapping gegarandeerd waterdicht is. Hierdoor kunt u de spantent in ieder denkbaar formaat opzetten, van een kleine stretchtent in de tuin tot een grandioze spantent voor honderden personeelsleden. Bovendien biedt Qtents custom tenten aan voor bijzondere maten en vormen. Op voorraad beschikken we over een aantal standaardkleuren, maar op aanvraag bij grote aantallen is iedere denkbare RAL-kleur een optie. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of logo op zowel de binnen- als de buitenzijde van de spantent te plaatsen.

Een spantent kopen? Vraag een offerte aan

Qtents produceert alles in eigen huis, waardoor wij snel en flexibel op uw wensen kunnen inspringen, zonder concessies te maken op onze hoogstaande kwaliteit. Bovendien beschikken wij over een grote voorraad en werken wij samen met verscheidene transportbedrijven. Hierdoor leveren wij zeer snel de gewenste spantent bij uw buitenevenement af. Bent u benieuwd naar de kosten van een spantent? Vraag gelijk een offerte op maat.