Bestel een tentdoek op maat bij Qtents

Bent u op zoek naar een tentdoek op maat voor uw bruiloft, tuinfeest of personeelsdiner? Qtents biedt als toonaangevende producent en leverancier van stretchtenten en sailcloth tenten de perfecte eyecatcher voor uw buitenevenement. Met oog voor innovatie en detail creëert u met onze tentdoek overkapping op maat een romantische sfeer. Benieuwd naar de prijzen van een tentdoek op maat? Vraag gelijk een offerte voor een stretchtent op maat aan.

De perfecte tentdoek op maat voor uw buitenevent

Het terras bij uw horecagelegenheid uitbreiden met een overkapping of een personeelsfeest neerzetten met een exclusieve uitstraling? Met een tentdoek op maat van Qtents kunt u alle kanten op. Qtents vervaardigd de tentdoeken met de meest geavanceerde apparatuur, zodat de overkappingen van uitstekende kwaliteit zijn. Zo worden de bedouin tenten van Qtents hoogfrequent gelast. Dit zorgt ervoor dat het tentdoek volledig waterproof is, sterker is en over een langere levensduur beschikt. Dankzij de speciale topcoating is het materiaal van de tentdoek op maat UV-bestendig en krijgen algen en schimmels geen kans om zich aan de stof te hechten. Hierdoor geniet u jaar in, jaar uit van een fraaie tentdoek op maat overkapping.

Tentdoek op maat dankzij uniek modulair ontwerp

De stretchtenten van Qtents zijn ontwikkeld volgens een modulair design. Dit houdt in dat de tentdoeken door middel van koppelgoten op iedere denkbare maat kunnen worden afgesteld. Dit zorgt ervoor dat u op iedere locatie het tentdoek op maat kunt gebruiken, maar ook dat u de tentdoeken voor meerdere toepassingen kunt inzetten. Bovendien biedt Qtents custom tenten aan, die volledig op maat in een bijzondere vorm of formaat gemaakt worden. Een ruimtelijk aanpassing van een strandpaviljoen, terras of feestzaal? Qtents verzorgt een opvallende en moderne uitstraling.

Een tentdoek op maat laten maken? Vraag een offerte aan

Qtents zet altijd en overal de norm. Continu zijn wij erop gericht te verbeteren en te innoveren. Doordat wij het volledige productieproces in eigen huis houden, zijn wij snel en flexibel. Benieuwd naar de prijzen van een tentdoek op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan.