THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Wat is tentdoek?

Er zijn veel verschillende soorten tentdoek. Qtents verwerkt meerdere soorten tentdoeken tot tenten, het gaat hierbij onder andere om stretch tentdoek, sailcloth tentdoek en PVC tentdoek.

Tentdoek is doek dat geschikt is om tenten en overkappingen van te maken. Belangrijke eigenschappen voor tentdoek zijn waterdichtheid, UV-filtering, stormbestendigheid en levensduur. Het tentdoek dat voor uw overkapping wordt gebruikt, is afhankelijk van uw wensen. Een stretch tentdoek is geschikt voor een flexibele overkapping, het sailcloth tentdoek is geschikt voor een overkapping vaste vorm. Daarnaast is het PVC tentdoek is ook geschikt voor een overkapping in vaste vorm. Bij zowel PVC doek als Sailcloth tentdoek, dient een 3D ontwerpt te worden gemaakt. Voor een stretch tentdoek overkapping, is een schets of 2D ontwerp voldoende.

Tentdoek voor overkapping.
Qtents is gespecialiseerd in het maken van maatwerk overkappingen. Een tentdoek op maat laten maken voor uw overkapping? Neem contact met ons op! Aan de hand van foto’s kunnen wij een eerste voorstel maken. Indien dat binnen uw wensen valt, kunnen we op locatie komen om de overkapping in te meten. Het tentdoek wordt op maat gemaakt naar uw wensen. U kunt er voor kiezen om het tentdoek voor de overkapping door Qtents te laten installeren of dit zelf te doen. Qtents kan alle benodigde materialen aanleveren.

Qtents, dé one-stop-shop voor uw tentdoek overkapping.
Qtents is een one-stop-shop voor uw tentdoek overkapping op maat. Qtents heeft een eigen R&D en Engineering afdeling. Deze ontwerpen, indien gewenst, voor u een doek op maat. Dit doek wordt ontworpen aan de hand van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wanneer het ontwerp goed is gekeurd, wordt deze gereed gemaakt voor productie. Met geavanceerd apparatuur snijden wij de benodigde banen tentdoek op maat. Daarna wordt deze aan elkaar gelast door middel van hoogfrequent lassen. In het magazijn van Qtents worden alle benodigde accessoires bij elkaar geraapt, waarna de complete order gereed wordt gemaakt voor transport. Indien gewenst wordt installatie uitgevoerd door het Qtents installatie team. Uiteraard is het ook mogelijk om het doek zelf te installeren.

Tentdoek kopen.
Wilt u ook een tentdoek kopen? Een standaard afmeting of op maat gemaakt tentdoek? Dan bent u bij Qtents aan het juiste adres. Wij hebben alle expertise in huis om u van begin tot het einde mee te nemen in het traject. Qtents is daardoor geschikt om een tentdoek bij te kopen. Ons salesteam zit voor u klaar, neem contact met ons op contactformulier, telefoon of e-mail!  Wij maken vrijblijvend een voorstel. Bij een 3D ontwerp maken we graag een afspraak op locatie, hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Wilt u een tentdoek bedrukken?
Het is mogelijk om tentdoek te bedrukken. U kunt bijvoorbeeld uw logo laten drukken op het tentdoek. Ook is het mogelijk om het tentdoek met eigen ontwerp te bedrukken. De mogelijkheden van bedrukken, zijn afhankelijk van het ontwerp van het doek. Wil u een tentdoek kopen en dit tentdoek bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Neem dan nu contact op met onze salesafdeling. Zij informeren u graag verder.

STALEN WAAIER

Vraag onze nieuwe Qtents stalen waaier aan.

nl_NLDutch