Wat kost een tentdoek

Bent u op zoek naar de kosten van een tentdoek? Qtents beschikt over een breed aanbod aan stretchtenten en sailcloth tenten voor tuinfeesten, bruiloften, personeelsdiners en meer. De overkappingen zijn van een hoogstaande kwaliteit en zijn vervaardigd met een oog voor detail. Benieuwd naar de prijzen van onze tenten voor evenementen? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Professioneel tentdoek op maat gemaakt

De kosten van een tentdoek variëren. Diteft te maken met de afmetingen en de kwaliteit van het tentdoek. Zo is er al een kleine stretchtent vanaf €325,- verkrijgbaar en een enorme festivaltent is verkrijgbaar voor bijvoorbeeld €2000,-. Aangezien ieder evenement om een ander soort overkapping vraagt, komen wij graag bij u langs op locatie of onderzoeken we aan de hand van schetsen en foto’s wat de beste vorm, de perfecte afmetingen en het meest geschikte materiaal voor uw tentdoek zijn. De tentdoeken van Qtents zijn zodanig ontwikkeld, dat u ze eenvoudig aan elkaar kan koppelen door middel van koppelgoten. Zo kunt u iedere gewenste vorm creëren en ook de tentdoeken voor verschillende doeleinden gebruiken.

 

Qtents levert tentdoeken van kwaliteit

Kwaliteit is het kernwoord binnen de organisatie van Qtents. Doordat wij gebruik maken van de meest geavanceerde productietechnieken, leveren wij tentdoeken van uitmuntende klasse af. Zo wordt het materiaal van de tentdoeken hoogfrequent gelast. Dit zorgt ervoor dat het tentdoek langer meegaat, sterker is, UV-bestendig en volledig waterproof. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een tentdoek op maat.