Bedouin tent voor een modern en eigentijds buitenevenement

Zoekt u een overkapping voor uw bruiloft, tuinfeest of festival met een modern karakter en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding? Qtents biedt exclusieve bedouin tenten voor elke gelegenheid. Deze stretchtent is gebaseerd op de nomadententen die vroeger door bedoeïenen werden gebruikt in de woestijn. Tegenwoordig heeft Qtents deze tent ontwikkeld naar een hoge kwaliteit en met de nieuwste productietechnieken. Benieuwd naar de prijzen van een bedouin tent? Vraag vrijblijvend een offerte voor een stretchtent op maat aan via de website.

Bedouin tent in ieder formaat mogelijk

De bedouin tenten worden vervaardigd in drie verschillende kwaliteiten tentdoek, zodat voor elk budget een stretchtent beschikbaar is. Bovendien kennen de bedouin tenten een modulair design. Dit houdt in dat de bedouin tenten door middel van koppelgoten waterdicht met elkaar kunnen worden verbonden. Of u dus slechts een kleine ruimtelijke uitbreiding van uw terras nodig heeft, of een grootse tent op een grasveld wilt plaatsen, Qtents biedt bedouin tenten met een unieke en opvallende uitstraling. Verder beschikken wij over een aantal custom bedouin tenten voor exclusieve vormen en maten.

Bedouin tent kopen met bedrukking

De bedouin tenten zijn niet alleen in uiteenlopende formaten beschikbaar, ook is het mogelijk om de bedoeïenentent bij grote aantallen in iedere RAL-kleur te bestellen. Wij beschikken over een grote voorraad in 6 standaardkleuren. Ook kunt u een bedouin tent kopen met bedrukking. Het tentdoek kan fullcolour, zowel aan de binnen- als de buitenkant worden bedrukt.

Bedouin tent kopen? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn van een bedouin tent voor uw evenement? Wij geven u graag advies op maat over de perfecte vorm, materiaalkeuze en afmetingen door langs te komen op locatie of schetsen en foto´s te onderzoeken. Doordat wij een grote voorraad hebben en met verschillende transportbedrijven samenwerken, kunnen wij zeer snel leveren. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website