THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Feest tent van hoogwaardige kwaliteit bij Qtents.

Uw buitenfeest is niet compleet zonder een feest tent van Qtents. Qtents is dé leverancier van luxe  feest tenten. Een luxe feest tent, ook wel bekend als luxe party tent, zorgt er voor dat uw gasten beschermd zijn tegen zon en regen. Qtents maakt de stretch partytent van hoogwaardig kwaliteit stretchtent. Dit doek is 100% waterdicht, heeft een levensduur van 7 tot 13 jaar, filtert UV straling en is behandeld met anti schimmel- en algencoating. Door een ruime voorraad stretch party tenten, worden de professionele party tenten snel uitgeleverd. Een professionele feest tent kopen kan al binnen een paar klikken! Interesse in het aanschaffen van een professionele feest tent? Neem dan nu contact op met onze salesafdeling, ze helpen u graag verder!

Een Qtents partytent voor professionals.
Door de hoge kwaliteit party tent doek, maakt Qtents o.a. stretch partytenten die uiterst geschikt zijn professioneel gebruik. De tenten zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor ze zeer geschikt zijn om vaak op- en af te bouwen. De flexibiliteit van het doek zorgt er voor dat uw feest tent er telkens anders uit kan zien. Door te spelen met de bevestigingspunten, kunt u niveauverschil aanbrengen in het dak. De tent kan zo flexibel worden gebouwd, afhankelijk van de wensen van u als verhuurder en de opdrachtgever. Bent u geïnteresseerd en wil u een professionele feest tent kopen bij Qtents? Neem dat zeker contact op met onze sales afdeling. Ze helpen u graag verder!

Qtents luxe partytent op maat.
Qtents is Nederlands producent van onder andere professionele tenten. Denk hierbij aan professionele partytenten, festival tenten, bedoeïen tenten, evenementen tenten, stretchtenten, sailcloth tenten en andere feest tenten. Doordat Qtents alles zelf produceert, kunnen wij ook gemakkelijk tenten op maat aanbieden. Een partytent op maat wordt gemaakt aan de hand van uw tekening of aan de hand van een ontwerp door onze ingenieur. Hoe verloopt het ontwerpen van een partytent op maat? Het is belangrijk dat u de afmetingen van de locatie op meet of dat u de gewenste afmetingen van de feest tent heeft. U kiest daarna samen met ons het gewenste party tent doek uit. Hier kunt u kiezen in type en kleur. Wanneer u zelf de tekeningen aanlevert, wordt de tent daarna door de productieafdeling geproduceerd. Indien onze ingenieur het ontwerp maakt, wordt er eerst een ontwerp gemaakt. Wanneer u het ontwerp goed heeft gekeurd, wordt de overkapping geproduceerd. Als eindresultaat heeft u een partytent op maat, aan de hand van uw wensen en eisen.

Stretch partytent van Qtents.
Bent u op zoek naar een stretch partytent? Dan bent u bij Qtents aan het juiste adres!
Qtents is dé producent van stretchtenten. De stretchtent is ook wel bekend onder de namen stretch partytenten, Bedouïne tent, Flextent, Nomadik tent en Freeform tent. De tenten zijn echter allemaal gebaseerd op hetzelfde principe, stretchstof waarvan een overkapping wordt gemaakt. Qtents gebruikt alleen de meest hoogwaardige producten en levert alleen de beste kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat je onze stretchtenten overal ter wereld tegen komt! Bent u op zoek naar een stretchtent? Neem dan contact op met onze salesafdeling! Ze maken graag een vrijblijvend voorstel voor u.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch