Flextenten voor uw buitenevenement bij Qtents

Bent u op zoek naar de beste flextenten voor een bruiloft, tuinfeest of festival? Qtents zet de norm op het gebied van flextenten, stretchtenten en sailcloth tenten in binnen- en buitenland. Met een continu oog voor innovatie en design creërt Qtents de optimale tenten voor evenementen die alle weersomstandigheden aan kunnen. Benieuwd naar de prijzen van een flextent? Neem vrijblijvend contact op via onze website of vraag direct een offerte op maat aan.

 

De grote opmars van de flextenten

De populariteit van flextenten is in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een drukbezocht festival of een gezellige familiebruiloft, de flextenten springen direct in het oog en zorgen voor een eigentijdse, moderne uitstraling. Ook in de horeca heeft men de mogelijkheden van de flextenten ontdekt. Overdek bijvoorbeeld eenvoudig een terras, zodat u de buitenruimte van uw horecagelegenheid vergroot, ook met minder goed weer.

Flextent Pro voor de superieure kwaliteit

Een andere stretchtent van Qtents is de flextent pro. Het tentdoek beschikt over een bijzondere coating waardoor algen en schimmels geen kans krijgen. Alle tentmaterialen zijn in 6 standaardkleuren op voorraad. Op aanvraag is echter bij grote aantallen iedere mogelijke RAL-kleur voor de flextenten een optie. Zelfs fullcolour bedrukking, aan de binnen- als de buitenkant, is mogelijk voor maximale aansluiting bij de corporate identity.

Een flextent kopen? Vraag direct een offerte aan

Heeft u vragen over de flextenten van Qtents of bent u benieuwd naar de prijzen voordat een een stretchtent wilt kopen? Qtents adviseert u graag over de ideale toepassing van onze flextenten. We komen graag langs op locatie of bepalen aan de hand van foto´s en schetsen welke vorm, materiaal en afmetingen geschikt zijn. Doordat wij het productieproces volledig in eigen huis hebben en over een grote voorraad bezitten, werken wij flexibel en razendsnel zonder in te leveren op de kwaliteit. Onze flextenten worden bovendien geproduceerd volgens strikte industriële normen, met de meest geavanceerde technieken. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.