Professionele luxury tent voor eigentijdse uitstraling

Bent u op zoek naar een luxury tent als moderne overkapping voor uw buitenevenement? Qtents is de toonaangevende producent en leverancier van exclusieve en luxueuze stretchtenten. Met deze luxury tenten zet u in een handomdraai een romantische sfeer neer, waarbij u tegen ieder weertype bestand bent. Neem voor meer informatie contact op of vraag direct een offerte aan voor een stretchtent op maat.

Sfeervolle luxury tent kopen als sfeervolle overkapping

De elegante luxury tent is uitgevoerd in natuurlijke materialen, wat een rustieke en stijlvolle ambiance creëert voor een bruiloft, tuinfeest, diner of ander feestelijk evenement. Deze tenten, die ook wel bedouin tenten of bedoeïenententen worden genoemd, zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor ze tegelijkertijd stevig maar ook licht van gewicht zijn. Het tentdoek is bedekt met een speciale topcoating. Hierdoor zijn de luxury tenten gegarandeerd waterdicht. Een tussentijdse behandeling is niet nodig. Verder zorgt de coating ervoor dat algen en schimmels geen kans krijgen om te groeien en het tentdoek UV-bestendig is. De luxury tent blijft op deze manier jarenlang van een prachtige kwaliteit.

Een luxury tent kopen voor een onvergetelijk feest

Of het nu gaat om een gezellige bruiloft met al uw vrienden en familie, of de uitbreiding van het terras bij uw horecagelegenheid; de luxury tenten van Qtents zijn in uiteenlopende maten en vormen verkrijgbaar. Bovendien kennen de overkappingen van Qtents een modulair design. Dit houdt in dat de stretchtenten door middel van koppelgoten eenvoudig en waterdicht met elkaar verbonden kunnen worden. Met deze methode is iedere gewenste afmeting binnen handbereik. Daarnaast biedt Qtents custom tenten aan voor unieke vormen en maten.

 

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor een luxury tent

Qtents staat garant voor kwaliteit en een snelle levertijd. Doordat Qtents ieder proces binnen de productie in eigen huis houdt, zijn wij flexibel, snel en leveren we producten van hoge kwaliteit. Wij komen graag langs op locatie of adviseren u aan de hand van foto's en schetsen over de gewenste afmetingen, beste vorm en juiste materiaal. Wilt u een luxury tent kopen? Vraag dan een offerte aan.