De beste nomadententen bij Qtents

Bent u op zoek naar een fraaie overkapping voor uw bruiloft, tuinfeest of festival? De nomadententen van Qtents vormen een schitterende manier om uw buitenevenement een eigentijdse en exclusieve uitstraling te geven. De flexibele, waterdichte stof en de veelzijdige constructie maken het mogelijk om de stretchtent op uiteenlopende wijzen in te zetten. Benieuwd naar de prijzen van een nomadentent? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor onze nomadententen, stretchtenten en sailcloth tenten.

Nomadentent kopen? Creëer ruimte en sfeer.

De nomadentent, ook wel de freeform tent, stretchtent of bedouin tent genoemd, werd oorspronkelijk in Afrika door de nomaden gebruikt. De flexibele en open structuur met de eenvoudige constructie zorgde ervoor dat de tent gemakkelijk mee te nemen was en licht van gewicht. De nomadententen van Qtents zijn nog altijd op dit ontwerp van tentdoek, touwen en palen gebaseerd. Het design hebben wij echter geïnnoveerd aan de hand van de beste materialen en geavanceerde productieprocessen. Bovendien is onze nomadentent in vrijwel iedere denkbare vorm op te bouwen. Zo variëren de afmetingen van een nomadentent van 4,5x6,5 meter tot wel 15x22,5 meter.

Een nomadentent kopen voor uw event in de buitenlucht

Van festivals tot bruiloften, van terrassen bij een café tot tuinfeesten bij een cateringbedrijf; een nomadentent kan iedereen kopen die een evenement in de buitenlucht wilt organiseren. Iedere Qtents beschikt over een modulair ontwerp. Dit houdt in dat de nomadententen door middel van koppelgoten met elkaar verbonden kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om op iedere locatie de nomadententen in uiteenlopende situaties te gebruiken. Een nomadentent aanbouwen tegen de gevel of juist volledig los; de tent compleet afsluiten of juist gebruik maken van de open zijkanten; alles is mogelijk met een nomadentent van Qtents.

Offerte op maat voor een nomadentent?

Qtents zet voortdurend de norm. We willen voortdurend vernieuwen en verbeteren, hiermee brengen wij het design van de nomadentent alsmaar naar een hoger niveau. Dankzij onze productie in Nederland en grote voorraad leveren wij razendsnel op ieder evenement in de buitenlucht. Wilt u een stretchtent op maat kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

EEN SCHITTERENDE LOCATIE VOOR ELKE GELEGENHEID.

STIJLVOLLE OVERKAPPING MET SAILCLOTH TENTEN

Op zoek naar een fraaie tent voor een evenement? Met sailcloth tenten creëert u een romantische, elegante en natuurlijke buitenruimte voor een onvergetelijke sfeer. Door de ovale en ronde lijnen, het moderne en exclusieve karakter en de magische gloed past de sailcloth tent sierlijk in het landschap. Het natuurlijke en open karakter van de sailcloth tent, tezamen met de steunpalen van strak en gelakt hout, garandeert een goede sfeer. Benieuwd naar de prijzen van sailcloth tenten? Vraag meteen een offerte op maat aan via onze website.

HET EIGENTIJDSE EN MODERNE KARAKTER VAN EEN SAILCLOTH TENT 

De sailcloth tenten zijn aan een heuse opmars bezig. Door hun opvallende en eigentijdse karakter vormen ze de perfecte locatie voor iedere gelegenheid. Bovendien geven de tenten gedurende het hele jaar een geweldige bescherming tegen alle weersomstandigheden. Zo zijn de sailcloth tenten 100 procent waterdicht en kan de zijkant worden afgesloten door middel van dichte of transparante oprolbare zijzeilen. De sailcloth tenten van Qtents zijn vervaardigd met vakmanschap om elegantie, eenvoud en duurzaamheid centraal te stellen.

SAILCLOTH TENTEN IN IEDER FORMAAT 

Organiseert u een bruiloft, tuinfeest of festival en zoekt u een weerbestendige partytent? Welk evenement u ook viert, met de sailcloth tenten zet u een prachtige sfeer neer. De sailcloth tenten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, bijvoorbeeld van 6, 10, 14 of 20 meter breed en van 6 tot 38 meter lang. Er is hierdoor voldoende ruimte voor staande groepen van 70 tot zeker 360 personen. De palen zijn geproduceerd van massief hout, zodat zij tegen een stootje kunnen. Verder kan de sailcloth tent op allerlei manieren feestelijk worden aangekleed, zoals met feestelijke vlaggen in een reeks kleuren of sfeervolle verlichting.

OP ZOEK NAAR EEN SAILCLOTH TENT? VRAAG EEN OFFERTE OP MAAT AAN 

Wilt u een sailcloth tent kopen van een hoogstaande kwaliteit? Dan bent u bij Qtents aan het juiste adres. Met een grote voorraad en diverse distributeurs over de gehele wereld kunnen wij zeer snel leveren. Continu werkt ons bedrijf aan innovatie en ontwikkeling om klanten van de beste sailcloth tenten tegen een scherp tarief te voorzien. Neem contact op via onze website voor een offerte op maat.