THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

De beste Nomadententen bij Qtents

Bent u op zoek naar een fraaie overkapping voor uw bruiloft, tuinfeest of festival? De nomadententen, bij Qtents beter bekend als stretchtenten, vormen een schitterende manier om uw buitenevenement een eigentijdse en exclusieve uitstraling te geven. De flexibele, waterdichte stof en de veelzijdige constructie maken het mogelijk om de stretchtent op uiteenlopende wijzen in te zetten. Benieuwd naar de prijzen van een nomadentent? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor onze nomadententen, stretchtenten, sailcloth tenten en festival tenten.

Nomadentent kopen? Creëer ruimte en sfeer.
De nomadentent, ook wel de freeform tent, stretchtent of bedouin tent genoemd, werd oorspronkelijk in Afrika door de nomaden gebruikt. De flexibele en open structuur met de eenvoudige constructie zorgde ervoor dat de stretchtenten gemakkelijk mee te nemen waren en licht van gewicht. De stretchtenten van Qtents zijn nog altijd op dit ontwerp van tentdoek, touwen en palen gebaseerd. Het de materialen en het design hebben wij uiteraard wel geïnnoveerd aan de hand van de beste materialen en geavanceerde productieprocessen. Bovendien zijn onze nomadententen in vrijwel iedere denkbare vorm op te bouwen. Zo variëren de afmetingen van een stretchtent van 4,5×6,5 meter tot wel 15×22,5 meter.

Een nomadentent kopen voor uw event in de buitenlucht
Van festivals tot bruiloften, van terrassen bij een café tot tuinfeesten bij een cateringbedrijf; iedereen die een evenement in de buitenlucht wilt organiseren, kan een nomadentent kopen. Iedere Qtents stretchtent beschikt over een modulair ontwerp. Dit houdt in dat de stretchtenten door middel van koppelgoten met elkaar verbonden kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om op iedere locatie de nomadententen in uiteenlopende situaties te gebruiken. Een stretchtent aanbouwen tegen de gevel of juist volledig los; de tent compleet afsluiten of juist gebruik maken van de open zijkanten; alles is mogelijk met een nomadentent van Qtents.

Offerte op maat voor een nomadentent?
Qtents zet voortdurend de norm. We willen voortdurend vernieuwen en verbeteren, hiermee brengen wij het design van de nomadentent alsmaar naar een hoger niveau. Dankzij onze productie in Nederland en grote voorraad leveren wij razendsnel op ieder evenement in de buitenlucht. Wilt u een stretchtent op maat kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch