THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Zijn de tenten van Qtents waterdicht?

De tenten van Qtents zijn 100% waterdicht. De waterdichte tenten wordt altijd geleverd met een 100% waterdichtheidsgarantie. De stretchtenten die Qtents produceert worden aan elkaar gelast. Door gebruik te maken van een lasverbinding in plaats van een gestikte verbinding, ontstaat er een waterproof stretch tent. Hoe de stevige tent waterdicht blijft is een kwestie van juist onderhoud. Houd de tent schoon met een water, groene zeep en een hogedrukreiniger. Indien nodig gebruikt u een borstel. Wanneer u andere chemicaliën gebruikt, is dit naast dat dit belastend is voor het milieu, ook niet bevorderlijk voor de waterdichtheid van de partytent.

Zijn de tenten van Qtents wind bestendig?
De stevige waterdichte tent kan naast een flinke regenbui ook een stevige windkracht aan. De specifieke windkrachten die de stretchtent aan kunnen, zijn vermeld op de productsheet. De stretchtenten kunnen minimaal windkracht 8 Beaufort aan. De manier waarop de tent wordt geplaatst heeft ook zeer veel invloed op de windbestendigheid van de tent. De standaard opstelling kan worden uitgebreid met stormbanden, ankerplaten, schroefankers, midden mastvoeten, rand mastvoeten en speciale ratels voor de touwen. Deze bevorderen allemaal de stevigheid van de stretchtent en daarmee de windbestendigheid. Het is ook mogelijk om de tent rondom af te sluiten met zijwanden. Waardoor u ook onder de tent windvrij kan zitten. Door zijwanden in de tent te plaatsen, voorkomt u ook dat er slagregen onder de tent kan komen.

Bent u ook geïnteresseerd in een weerbestendige stretchtent of sailcloth tent?

Neem dan nu contact op met onze salesafdeling! Ze zitten voor u klaar en geven graag advies en maken graag een vrijblijvend voorstel.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch