Zeer hoogwaardige kwaliteit

High tech tentdoeken

Razendsnel leverbaar

Extreem flexibel, sterk en duurzaam

DE QTENTS SAILCLOTH TENT MAAKT UW EVENEMENT ONVERGETELIJK

De sailcloth tent is een elegante, romantische en natuurlijke buitenruimte voor uw evenement. De ronde en ovale tentvormen passen sierlijk in het landschap en zorgen voor maximaal gebruik van de ruimte. Onze weerbestendige tenten zijn gemaakt van waterdicht doek dat is vervaardigd met vakmanschap dat elegantie, duurzaamheid en eenvoud combineert. De palen zijn gemaakt van massief hout. Feestelijke vlaggen in een reeks kleuren kunnen op uw verzoek worden toegevoegd.

SAILCLOTH TENT
SMALL

formaat
zittend
10 personen
cocktail staand
16 personen
cinema style
23 personen
afmetingen
6x6 meter
oppervlakte
23 m2
coating
gecoat
gewicht
10,8 kg
verpakt
50x50x100 cm
kleuren

SAILCLOTH TENT
MEDIUM

formaat
zittend
27 personen
cocktail staand
45 personen
cinema style
67 personen
afmetingen
10x10 meter
oppervlakte
67 m2
coating
gecoat
gewicht
30 kg
verpakt
50x75x100 cm
kleuren

SAILCLOTH TENT
LARGE

formaat
zittend
54 personen
cocktail staand
90 personen
cinema style
135 personen
afmetingen
14x14 meter
oppervlakte
135 m2
coating
gecoat
gewicht
58,8 kg
verpakt
50x75x150 cm
kleuren

SAILCLOTH TENT
EXTRA LARGE

formaat
zittend
134 personen
cocktail staand
224 personen
cinema style
335 personen
afmetingen
20x20 meter
oppervlakte
335 m2
coating
gecoat
gewicht
120 kg
verpakt
75x100x150 cm
kleuren

EEN SCHITTERENDE LOCATIE VOOR ELKE GELEGENHEID

De sailcloth tenten zijn een van de meest populaire tenten van dit moment. Eigentijds, opvallend en veelzijdig, ze bieden een schitterende locatie voor elke gelegenheid. De sailcloth tenten geven door het hele jaar heen een fantastische bescherming tegen het weer. Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne en exclusieve karakter kunt u een onvergetelijke sfeer creëren. Onze sailcloth tenten zijn 100% waterdicht en verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook kan de tent worden afgesloten door het gebruik van dichte of transparante zijwanden.

Meer weten over onze mogelijkheden?

GALLERY

* ALLE BOVENSTAANDE SPECIFICATIES ZIJN EEN INDICATIE

De sailcloth tent is een elegante, romantische en natuurlijke buitenruimte voor uw evenement. De ronde en ovale tentvormen passen sierlijk in het landschap en zorgen voor maximaal gebruik van de ruimte. Onze weerbestendige tenten zijn gemaakt van waterdicht doek dat is vervaardigd met vakmanschap dat elegantie, duurzaamheid en eenvoud combineert. De palen zijn gemaakt van massief hout. Feestelijke vlaggen in een reeks kleuren kunnen op uw verzoek worden toegevoegd. De zijwanden kunnen zowel dicht als transparant worden geleverd en zijn flexibel in te zetten. Hierdoor kunt u uw tent per locatie aanpassen naar de ideale omstandigheden. De tent kunt u nog meer aankleden door gordijnen op te hangen. Deze worden aan de zijwanden bevestigd en kunnen op de gewenste positie op worden gehangen. Door de lichtdoorlatendheid van de gordijnen krijgt de tent een nog warmere uitstraling.

De Sailcloth tent, geschikt voor alle seizoenen!
Sailcloth tenten zijn elegante, romantische en sfeervolle overkappingen voor uw evenementen. De sailcloth tent is ideaal om een buitenruimte te overdekken. Door de organische vormen, zandkleur en licht doorlatendheid, gaan de sailcloth tenten snel op in de omgeving. De sailcloth is geschikt voor alle weersomstandigheden. De zijwanden van de sailcloth tenten zijn gemakkelijk op te hangen en te verwijderen. Op deze manier kan je de tent in alle seizoenen optimaal gebruiken. Wanneer de sailcloth tent wordt voorzien van zijwanden, is de tent ook in de wintermaanden te verwarmen naar aangename temperaturen.

De Sailcloth tenten voor uw events!
Sailcloth tenten zijn op dit moment ontzettend populair voor bruiloften, zakelijk events en particuliere evenementen. De grote modellen zijn ook zeer geschikt voor festivals. De sailcloth tent wordt verkocht in een aantal standaard afmetingen, zie hiervoor het productsheet. De kleinste afmeting is 6×6 meter, geschikt voor 20 zittende gasten in theater opstelling. De grootste standaard variant is momenteel 20×38 meter. Hier kunt u in theateropstelling minimaal 500 gasten in kwijt.

Een Sailcloth tent kopen?
Wilt u ook een sailcloth tent kopen voor uw bedrijf of als particulier? Aarzel dan niet en neem direct contact op met onze sales afdeling. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook maken ze graag een vrijblijvende offerte voor u. De sailcloth tent prijzen zijn afhankelijk van grootte, samenstelling van accessoires en andere benodigdheden. Onze Salesafdeling maakt graag een offerte met sailcloth tent prijs op maat voor u. U kunt met ons contact opnemen via het contact formulier, of via de contactgegevens welke te vinden zijn op de website.

Waar komt de naam Sailcloth vandaan?
De naam van sailcloth tent komt af van het materiaal dat gebruikt wordt om de tent te maken. De tent wordt namelijk gemaakt van hetzelfde zeil dat wordt gebruikt voor de zeilen van zeilboten. Vandaar de naam Sailcloth. De naam Sailcloth tent wordt gebruikt door Qtents. Hetzelfde model tent, wordt door andere bedrijven verkocht onder de naam Ivorytent, Silhouette tent en Tidewater tent. Qua model zijn deze tenten gelijk aan elkaar. Het grote verschil zit in het gebruik van de materialen.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch