THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Spantenten voor uw buitenevenement bij Qtents

Bent u op zoek naar de beste spantenten voor een bruiloft, tuinfeest of festival? Qtents zet de norm op het gebied van spantenten, bij Qtents beter bekend als stretchtent, in binnen- en buitenland. Met een continu oog voor innovatie en design creëert Qtents de optimale tenten voor evenementen die alle weersomstandigheden aan kunnen. Benieuwd naar de prijzen van een spantent? Neem vrijblijvend contact op via onze website of vraag direct een offerte op maat aan.

De grote opmars van de spantenten
De populariteit van spantenten is in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een drukbezocht festival of een gezellige familie-bruiloft, de stretchtenten springen direct in het oog en zorgen voor een eigentijdse, moderne uitstraling. Ook in de horeca heeft men de mogelijkheden van de flextenten ontdekt. Overdek bijvoorbeeld eenvoudig een terras, zodat u de buitenruimte van uw horecagelegenheid vergroot, ook met minder goed weer.

Een spantent kopen? Vraag direct een offerte aan
Heeft u vragen over de spantenten van Qtents of bent u benieuwd naar de prijzen? Qtents adviseert u graag bij de koop van uw flextent. Wij hebben diverse standaard afmetingen standaard op voorraad. Mocht u kiezen voor maatwerk, dan komen we langs op locatie en meten we een stretchtent in. Aan de hand van deze inmeting maken we een 3D ontwerp. Doordat wij het productieproces volledig in eigen huis hebben en over een grote voorraad bezitten, werken wij flexibel en razendsnel zonder in te leveren op de kwaliteit. Onze spantenten worden bovendien geproduceerd volgens strikte industriële normen, met de meest geavanceerde technieken. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor de aankoop van uw spantenttent.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch