THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Wat is Stretch tentdoek?

Stretch tentdoek is het doek waarvan stretchtenten worden gemaakt. Het stretch tentdoek van Qtents bestaat uit 4 lagen. Zie voor specificaties de productinformatie. De 4 lagen zorgen er voor dat het stretch tentdoek zorgen er onder andere voor dat het doek 100% waterdicht is, UV werend, vuil- en schimmel afstotend en brandveilig. Door de weving van het doek, is het stretch tentdoek flexibel en rekbaar.

Stretchdoek op maat laten maken.
Qtents is een Nederlandse producent van stretchtenten, alles wordt op maat gemaakt in eigen fabriek in Waalwijk. Het is mogelijk om een stretchdoek op maat te laten maken aan de hand van uw specifieke wensen. Een overkapping voor uw terras, carport voor uw favoriete auto, afdak voor uw jacuzzi of hot-tub. Door de in-house expertise en productie, kan Qtents maatwerk stretchdoeken snel produceren. Bij Qtents kunt u een standaard afmeting of een stretch tentdoek op maat kopen.
Neem hiervoor contact op met onze sales afdeling!

Stretchtent doek kopen voor uw projecten.
Qtents is producent van stretchtenten. Doordat wij alle expertise en juiste apparatuur in huis hebben, kunnen wij het doek op de juiste manier verwerken. Neem contact op met onze sales afdeling om de mogelijkheden te bespreken!

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch