Zeer hoogwaardige kwaliteit

High tech tentdoeken

Razendsnel leverbaar

Extreem flexibel, sterk en duurzaam

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE BESTE MATERIALEN EN NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN MAKEN LIGHT STRETCHTENTEN EXTREEM DUURZAAM

Qtents levert stretchtenten in een groot aantal standaard formaten. Veelal uit voorraad, dus razendsnel. Dankzij een slim modulair systeem kunnen meerdere doeken tot elk gewenst formaat worden verbonden. Daarnaast zijn er custom tenten voor bijzondere vormen of maatvoeringen. Elke Qtent kent een modulair ontwerp. De stretchtenten kunnen via koppelgoten waterdicht aan elkaar worden verbonden. Dat betekent een passende oplossing op elke locatie en de mogelijkheid om de tenten in meerdere situaties te gebruiken. Ook als ruimtelijke uitbreiding aan een terras, feestzaal of strandpaviljoen. Wat de toepassing ook is, Qtents zorgt voor een opvallende en exclusieve uitstraling.

STRETCHTENT
SMALL

formaat
zittend
8 personen
cocktail staand
14 personen
cinema style
20 personen
afmetingen
4,5x4,5 meter
oppervlakte
20,25 m2
coating
enkel gecoat
gewicht
15 kg
verpakt
50x50x100 cm
kleuren

STRETCHTENT
MEDIUM

formaat
zittend
44 personen
cocktail staand
74 personen
cinema style
110 personen
afmetingen
10,5x10,5 meter
oppervlakte
110,25 m2
coating
enkel gecoat
gewicht
83 kg
verpakt
100x75x100 cm
kleuren

STRETCHTENT
LARGE

formaat
zittend
90 personen
cocktail staand
150 personen
cinema style
225 personen
afmetingen
15x15 meter
oppervlakte
252 m2
coating
enkel gecoat
gewicht
189 kg
verpakt
50x75x150 cm
kleuren

STRETCHTENT
SPECIALS

formaat
zittend
25 personen
cocktail staand
42 personen
cinema style
63 personen
afmetingen
6x10,5 meter
oppervlakte
63 m2
coating
enkel gecoat
gewicht
47 kg
verpakt
50x75x100 cm
kleuren

STRETCHTENT
CUSTOM

Een driehoek, zeshoek of achthoek? Kan, in elk gewenst formaat. Een stretchtent die precies aansluit bij een overkapping? Maken wij. Een nomadentent die zich naadloos voegt om een lantaarnpaal of boom? Voor Qtents geen enkel probleem. Onze engineers ontwerpen een maatwerk oplossing die exact past. Gegarandeerd.
Meer weten over onze custom mogelijkheden?

GALLERY

* ALLE BOVENSTAANDE SPECIFICATIES ZIJN EEN INDICATIE

Stretchtent, dé flexibele overkapping voor elke gelegenheid
Qtents is dé producent van stretchtenten, gemaakt in eigen fabriek in Waalwijk. Een tent van Qtents is gemaakt van de beste materialen. Doordat wij voor het produceren van al onze tenten gebruikmaken van de nieuwste technologieën, zijn de tenten extreem duurzaam. Qtents levert stretchtenten in een groot aantal standaardformaten. De standaard afmetingen liggen veelal op voorraad en zijn daardoor razendsnel leverbaar. Wil u een topkwaliteit stretchtent kopen? Neem nu contact op met Qtents en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Flexibel door een slim en eenvoudig modulair systeem
Door een slim modulair systeem kunnen stretchtenten van Qtents eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Door stretchtenten aan elkaar te koppelen, kunt u grote oppervlakten overdekken. Door op een eenvoudige manier een goot te plaatsen tussen twee tenten, wordt het geheel waterdicht. Doordat u stretchtenten aan elkaar kunt koppelen, bent u erg flexibel.

Maatwerk stretchtent, speciaal voor u gemaakt
Bent u op zoek naar een maatwerk stretchtent? Dan bent u bij Qtents aan het juiste adres. Qtents stretchtenten worden in eigen fabriek gemaakt waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn.
Een specifieke afmeting, een gat voor een schoorsteen of boom of andere specifieke wensen. Ons team van designers en ingenieurs staat voor u klaar om een maatwerkoplossing te maken. Door onze one-stop-shop kunnen wij snel schakelen en snel opleveren. Wilt u een maatwerk stretchtent kopen? Neem dan nu contact op met onze salesafdeling.

Qtents stretchtenten worden wereldwijd verkocht
U kunt vanuit elk land een stretchtent kopen bij Qtents. De stretchtenten van Qtents worden gemaakt in eigen fabriek in Nederland. Qtents levert de tenten wereldwijd, zowel rechtstreeks als via resellers. De tenten worden getransporteerd via de weg, zee of lucht, afhankelijk van uw wensen. Indien gewenst nemen wij dit gehele traject voor u uit handen. Uiteraard is het ook mogelijk om de bestelling af te halen en zelf te transporteren. U bent dan van harte welkom bij onze fabriek in Waalwijk.

Zijn stretchtenten geschikt voor evenementen?
Stretchtenten zijn de ideale overkapping voor allerlei soorten evenementen. Zowel particuliere feestjes thuis, huwelijksfeesten, zakelijke events en grote festivals. Door de flexibiliteit van de stretchtenten, kunnen deze op verschillende manieren worden gebouwd, waardoor deze voor bijna elk event geschikt zijn. Met behulp van zijwanden kunnen de stretchtenten rondom volledig dicht worden gemaakt waardoor ze ook nog winddicht zijn.

Stretchtenten voor hotel, restaurant en café
Een terras is vaak een verlengstuk van een horecazaak. Door het plaatsen van een stretchtent, kunt u nog meer rendement halen uit uw terras. Door uw terras te overkappen, zijn uw gasten beschermd tegen regen en felle zon. Doordat de overkapping geen permanente opstelling is, is er vaak geen vergunning nodig om de tent voor lange termijn te plaatsen.

Is een stretchtent zelf op te bouwen?
Het is eenvoudig om een stretchtent zelf op te bouwen. U kunt bij de aankoop altijd een installatiehandleiding aanvragen, deze worden uiteraard gratis naar u toegestuurd. Met de handleiding in de hand kunt u de tent eenvoudig zelf opbouwen. Ook afbouwen is geen probleem. Qtents levert naast de stretchtenten ook alle benodigde materialen om de tenten op en af te bouwen.


Wat zijn de kosten voor een stretchtent?
De prijs van een stretchtent is van meerdere factoren afhankelijk. De prijs wordt onder andere bepaald aan het aantal m2 doek dat nodig is om de stretchtent te produceren. Daarbij komen de benodigde accessoires en eventuele transportkosten. We maken graag een offerte voor u, zodat u een beeld heeft van de kosten van een stretchtent. Ons salesteam zit voor u klaar.

Koop nu de beste kwaliteit stretchtent bij Qtents!
Onze salesafdeling zit voor u klaar om een offerte op te stellen aan de hand van uw wensen. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon, zie hiervoor onze contact pagina.
U bent ook van harte welkom om op afspraak een kijkje te nemen bij onze fabriek in Waalwijk.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch