QTENTS ZET DE NORM


Qtents staat wereldwijd voor ongeëvenaarde kwaliteit. Wij investeren continu in verdere ontwikkeling van onze materialen en productieprocessen, zodat wij voorop blijven lopen. Toonaangevend op ieder gebied!

ONZE STOFFEN


Wij leveren stretchtenten in drie verschillende kwaliteiten tentdoek. Voor elke toepassing en ieder budget.

100% WATERPROOF


Door de speciale coating en het ontbreken van stiksels en naden blijven onze stretchtenten gegarandeerd waterdicht. Tussentijds behandelen is niet nodig.

BRANDVEILIG


Alle materialen voldoen aan de vereiste normeringen. Elke Qtent is voorzien van een brandcertificaat.

UV BESTENDIG


Een speciale topcoating voorkomt dat het tentdoek verkleurt of in kwaliteit afneemt. Een Qtent is extreem duurzaam en blijft mooi, jaar in jaar uit.

ALG- & SCHIMMELPROOF


Het tentdoek is aan de binnen- én buitenkant geïmpregneerd met een speciale coating waarop alg en schimmel niet kunnen hechten.

BEDRUKKING MOGELIJK


Het doek kan fullcolour worden bedrukt, zowel aan de binnen- als de buitenzijde. Voor maximale exposure of aansluiting bij de corporate identity.

IN VERSCHILLENDE KLEUREN LEVERBAAR


Wij hebben alle tentmaterialen in verschillende standaard kleuren op voorraad. Op aanvraag kunnen stretchtentententen in alle mogelijke RAL-kleuren worden geleverd.

HELDERE INSTRUCTIES


Qtents zijn zo ontworpen dat ze makkelijk en met zo min mogelijk personen kunnen worden opgezet. Elke tent wordt geleverd met een heldere opbouwinstructie. Ook in een bouwboek t.b.v. gemeentelijke vergunningverlening kan worden voorzien.