Weerbestendige partytent van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een weerbestendige partytent voor een bruiloft, tuinfeest, bedrijfsevenement of festival? Qtents biedt eigentijdse en moderne stretchtenten voor iedere gelegenheid. Van een kleine stretchtent tot een grandioze sailcloth tent, er is altijd een model dat bij uw buitenevenement past. Vraag meer informatie aan via de website of ontvang direct een offerte op maat.

Weerbestendige partytent bij ieder weertype

Bij Qtents staat innovatie en design voorop. Dit betekent niet alleen dat onze weerbestendige tenten handig zijn op te bouwen en een lust voor het oog vormen, maar ook dat dankzij de nieuwste technieken de partytent tegen iedere weersomstandigheid bestendig is. Zo beschikt de weerbestendige partytent over een unieke coating, waardoor de overkapping gegarandeerd waterdicht is. Een tussentijdse behandeling is niet noodzakelijk. Bovendien krijgen algen en schimmels dankzij de coating geen kans om zich te hechten. Verder voorkomt de speciale topcoating dat het tentdoek in kwaliteit vermindert of verkleurt. De weerbestendige tenten zijn enorm duurzaam en blijven jarenlang van goede kwaliteit.

 

Weerbestendige partytent voor iedere gelegenheid

Iedere weerbestendige tent van Qtents is gebaseerd op een modulair design. Dit houdt in dat de bedoeïenententen door middel van koppelgoten waterdicht met elkaar gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunt u iedere vorm en formaat met de partytent creëren. Of het nu gaat om een luifel aan een gevel, de ruimtelijke uitbreiding van een terras of een reusachtige festivaltent op een grasveld. Bovendien zijn de opvallende en exclusieve tenten van Qtents in verschillende maten verkrijgbaar, zoals een ovale vorm of een driehoek. Wat de toepassing ook is, met de weerbestendige partytenten van Qtents zorgt u voor een opvallende en eigentijdse uitstraling.

Vraag direct een offerte op maat aan voor een weerbestendige partytent

Qtents staat vooraan als het gaat om innovatief design. Door voortdurend te investeren in geavanceerde productiemethoden, weten wij onze weerbestendige partytenten alsmaar naar een hoger niveau te tillen. Bovendien beschikken wij over een grote voorraad en werken wij met verscheidene transportbedrijven, waardoor Qtents snel kan leveren. Benieuwd naar de prijzen van een weerbestendige partytent? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.