THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT
THE START OF A
SUCCESSFUL EVENT

Stretchtent op maat laten maken?

Qtents is Nederlands producent van stretchtenten. De stretchtenten worden geproduceerd in eigen fabriek in Waalwijk. De stretchtenten van Qtents, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De stretchtenten worden gemaakt door ervaren vakmannen die gebruik maken van de beste apparatuur. Stretchtenten zijn beschikbaar in diverse standaard afmetingen. Uiteraard maakt Qtents ook tenten op maat aan de hand van uw specifieke wensen. Het is mogelijk om een complete tent te laten ontwerpen door een van onze Ingenieurs. Aan de hand van een meeting op locatie, worden diverse 3D modellen gemaakt. Samen met u wordt toegewerkt naar het gewenste resultaat. De stretchtent wordt daarna speciaal voor u gemaakt en geïnstalleerd. Het is daarnaast ook mogelijk om zelf tekeningen aan te leveren voor uw tentdoek.

Een Stretchtent op maat aan de hand van uw wensen.
Stretchtenten worden gemaakt van rekbaar tentdoek waardoor deze op diverse manieren kan worden geplaatst. Stretchtenten worden gebruikt als overkapping van een terras zodat u droog of in de schaduw buiten kan zitten of bijvoorbeeld als een op  carport. De stretchtent houd niet alleen de regen en UV straling tegen, ook de bladeren, hars en vruchten van bomen worden opgevangen.

Een Stretchtent op maat met gat voor een schoorsteen of boom.
Heeft u op uw terras een kachel met pijp, hot-tub, boom of ander object en wil u het terras overkappen? Dan is een stretchtent de perfecte oplossing! De stretchtent wordt op locatie ingemeten en aan de hand van de wensen en gewenste afmetingen op maat gemaakt. De maatwerk stretchtent wordt voorzien van een gat waar het obstakel door heen kan. Voor het bepalen van het grote van het gat, wordt rekening gehouden met variabele factoren zoals warmte van de kachelpijp of de beweging en groei van de boomstam.

STALEN WAAIER

Vraag de Qtents stretchtenten stalen waaier aan.

nl_NLDutch