HET VERHAAL VAN QTENTS

De traditionele bedoeïenentent biedt al eeuwenlang bescherming aan nomadenvolkeren in de woestijn. Beschutting tegen de felle zon, nachtelijke koude en incidentele maar hevige regen. De tent, oorspronkelijk geweven uit geitenhaar, was makkelijk mee te nemen, snel op te zetten en de kenmerkende vorm voorkwam dat wind en zandstormen er vat op kregen.

Sfeerbepalend
Zo’n twee decennia geleden maken de grondleggers van Qtents op een feest voor het eerst kennis met de nomaden- of stretchtent. Onder de indruk van de exclusieve en sfeerbepalende uitstraling van de tent, besluiten ze het vernieuwende product aan de professionele evenementenbusiness te gaan verhuren. Omdat de markt niet de kwaliteit kan bieden die ze ambiëren, starten ze zelf met de productie van zeer hoogwaardig, uiterst duurzaam tentdoek. De kwaliteit van Qtents doet internationaal van zich spreken en het bedrijf ontwikkelt zich tot toonaangevend producent en leverancier van professionele stretchtenten.

High tech
Vanuit een niet aflatende focus op innovatie en een gericht streven naar de allerbeste kwaliteit, ontwikkelt Qtents high tech tentdoeken. Extreem flexibel, sterk en duurzaam. Met gepatenteerde naadafdichtingen, vervaardigd met de meest moderne lasmachines. Modulair uit te breiden, makkelijk op te bouwen, razendsnel leverbaar.

Dat is waar Qtents voor staat. Voor stretchtenten die wereldwijd gezien worden als de norm. Dutch Design, Global Standard.