|
|
|
|
|
|

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT QTENTS

Az Qtents, székhelye: Zanddonkweg 2a, 5144NX Waalwijk, felelős a személyes adatok feldolgozásáért a jelen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Elérhetőségek:
Qtents B.V.
Zanddonkweg 2a
5144NX Waalwijk
+31 (0)85 0409963

Az általunk feldolgozott személyes adatok
Az Qtents azért kezeli az Ön személyes adatait, mert Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat és/vagy mert Ön maga adja meg azokat nekünk.

Az alábbiakban áttekintést adunk az általunk feldolgozott személyes adatokról:
- Kereszt- és vezetéknév
- Címadatok
- Telefonszám
- E-mail cím
- IP-cím
- A weboldalunkon végzett tevékenységeire vonatkozó adatok
- Internetböngésző és készüléktípus

Az általunk feldolgozott különleges és/vagy érzékeny személyes adatok
Weboldalunk és/vagy szolgáltatásunk nem kíván adatokat gyűjteni a weboldal 16 év alatti látogatóiról. Kivéve, ha a szülők vagy a gyám engedélyével rendelkeznek. Azt azonban nem tudjuk ellenőrizni, hogy egy látogató 16 évesnél idősebb-e. Ezért azt tanácsoljuk a szülőknek, hogy vegyenek részt gyermekeik online tevékenységeiben, hogy elkerüljék a szülői beleegyezés nélküli adatgyűjtést a gyermekekről. Ha meg van győződve arról, hogy kiskorúakról gyűjtöttünk személyes adatokat ilyen hozzájárulás nélkül, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Sales@qtents.com címen, és mi törölni fogjuk ezeket az adatokat.

Milyen célból és milyen alapon dolgozunk fel személyes adatokat
Az Qtents az Ön személyes adatait a következő célokból kezeli:
- A fizetés kezelése
- Hogy szükség esetén felhívhassuk Önt vagy e-mailt küldhessünk Önnek szolgáltatásaink elvégzéséhez.
- Áruk és szolgáltatások szállítása az Ön számára
- Az Qtents akkor is kezel személyes adatokat, ha erre törvényi kötelezettségünk van, például az adóbevalláshoz szükséges adatokat.

Automatizált döntéshozatal
Az Qtents nem hoz automatizált feldolgozáson alapuló döntéseket olyan ügyekben, amelyek (jelentősen) érinthetik az egyéneket. Ezek olyan döntések, amelyeket számítógépes programok vagy rendszerek hoznak, anélkül, hogy egy személy (pl. az Qtents alkalmazottja) részt venne benne.

Mennyi ideig tároljuk a személyes adatokat
Az Qtents nem őrzi meg az Ön személyes adatait tovább, mint amennyi feltétlenül szükséges az adatgyűjtés céljainak megvalósításához. A következő megőrzési időszakot alkalmazzuk: 10 év

Személyes adatok megosztása harmadik felekkel
Az Qtents nem adja el az Ön adatait harmadik félnek, és csak akkor adja át azokat, ha az Önnel kötött megállapodásunk teljesítéséhez vagy jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges. Az Ön adatait a nevünkben feldolgozó vállalatokkal adatfeldolgozói szerződést kötünk, hogy az Ön adatainak azonos szintű biztonságát és bizalmas kezelését biztosítsuk. Az Qtents továbbra is felelős marad ezért a feldolgozásért.

Az általunk használt sütik vagy hasonló technikák
Az Qtents kizárólag technikai és funkcionális sütiket használ. És analitikai sütiket, amelyek nem sértik az Ön magánéletét. A cookie egy kis szöveges fájl, amely az Ön számítógépén, táblagépén vagy okostelefonján tárolódik, amikor először látogat el erre a weboldalra. Az általunk használt cookie-k a weboldal technikai működéséhez és az Ön számára történő egyszerű használatához szükségesek. Biztosítják a weboldal megfelelő működését, és például megjegyzik az Ön beállításait. Emellett lehetővé teszik számunkra a weboldal optimalizálását is. A sütik használatát lemondhatja, ha internetes böngészőjét úgy állítja be, hogy az ne tárolja tovább a sütiket. A korábban tárolt információkat a böngésző beállításain keresztül is törölheti.

Adatok megtekintése, módosítása vagy törlése
Önnek joga van személyes adatainak megtekintéséhez, helyesbítéséhez vagy törléséhez. Ezen túlmenően joga van visszavonni az adatkezeléshez adott esetleges hozzájárulását, vagy tiltakozhat személyes adatainak az Qtents általi kezelése ellen, és joga van az adatok hordozhatóságához. Ez azt jelenti, hogy kérheti tőlünk, hogy az Önről számítógépes fájlban tárolt személyes adatait küldjük el Önnek vagy az Ön által megnevezett másik szervezetnek.

Ön a Sales@qtents.com címre küldhet személyes adatainak megtekintésére, helyesbítésére, törlésére, adattovábbításra vonatkozó kérelmet, illetve a hozzájárulásának visszavonására vagy személyes adatainak feldolgozásával szembeni tiltakozásra vonatkozó kérelmet.

Annak biztosítása érdekében, hogy a betekintés iránti kérelmet Ön nyújtsa be, kérjük, hogy a kérelemmel együtt küldje el személyazonosságát igazoló okmányának másolatát. Ezen a másolaton feketén tüntesse fel az útlevélképét, az MRZ-t (gépi olvasású zóna, az útlevél alján lévő számsáv), az útlevélszámot és az Állampolgári Szolgáltatási Számot (BSN). Ez a magánélet védelmét szolgálja. Kérésére a lehető leghamarabb, de legkésőbb négy héten belül válaszolunk.

Az Qtents arra is felhívja a figyelmét, hogy lehetősége van panaszt tenni a nemzeti felügyeleti hatóságnál, a Személyes Adatok Hatóságánál. Ezt a következő linken teheti meg: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hogyan biztosítjuk a személyes adatokat
Az Qtents komolyan veszi az Ön adatainak védelmét, és megfelelő intézkedéseket tesz a visszaélések, az elvesztés, a jogosulatlan hozzáférés, a nem kívánt nyilvánosságra hozatal és a jogosulatlan módosítás megakadályozása érdekében. Ha az a benyomása, hogy adatai nincsenek megfelelően védve, vagy visszaélésre utaló jelek vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal vagy a Sales@qtents.com címen keresztül.
hu_HUHungarian