|
|
|
|
|
|

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE QTENTS

Qtents, cu sediul în Zanddonkweg 2a, 5144NX Waalwijk, este responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, așa cum se reflectă în această declarație de confidențialitate.

Detalii de contact:
Qtents B.V.
Zanddonkweg 2a
5144NX Waalwijk
+31 (0)85 0409963

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm
Qtents prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru că utilizați serviciile noastre și/sau pentru că ni le furnizați dumneavoastră.

Mai jos este o prezentare generală a datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm:
- Nume și prenume
- Date de adresă
- Număr de telefon
- Adresa de e-mail
- Adresa IP
- Date despre activitățile dvs. pe site-ul nostru
- Browserul de internet și tipul de dispozitiv

Date cu caracter personal speciale și/sau sensibile pe care le prelucrăm
Site-ul și/sau serviciul nostru nu intenționează să colecteze date despre vizitatorii site-ului care au sub 16 ani. Cu excepția cazului în care aceștia au permisiunea părinților sau a tutorilor. Cu toate acestea, nu putem verifica dacă un vizitator are mai mult de 16 ani. Prin urmare, îi sfătuim pe părinți să se implice în activitățile online ale copiilor lor pentru a evita colectarea de date despre copii fără acordul părinților. Dacă sunteți convins că am colectat date cu caracter personal despre un minor fără un astfel de consimțământ, vă rugăm să ne contactați la Sales@qtents.com și vom șterge aceste informații.

În ce scop și pe ce bază prelucrăm datele cu caracter personal
Qtents prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:
- Gestionarea plății dvs.
- Pentru a putea să vă sunăm sau să vă trimitem un e-mail, dacă este necesar pentru a ne desfășura serviciile noastre
- Pentru a vă livra bunuri și servicii
- Qtents prelucrează, de asemenea, date cu caracter personal în cazul în care suntem obligați prin lege să facem acest lucru, cum ar fi datele de care avem nevoie pentru declarația noastră fiscală.

Luarea automatizată a deciziilor
Qtents nu ia decizii bazate pe prelucrarea automată cu privire la aspecte care pot afecta (în mod semnificativ) persoanele fizice. Acestea sunt decizii care sunt luate de programe sau sisteme informatice, fără ca o persoană (de exemplu, un angajat al Qtents) să fie implicată.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal
Qtents nu păstrează datele dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât este strict necesar pentru a realiza scopurile pentru care au fost colectate datele dumneavoastră. Utilizăm următoarea perioadă de păstrare: 10 ani

Partajarea datelor cu caracter personal cu terți
Qtents nu vinde datele dvs. unor terțe părți și le va furniza doar dacă este necesar pentru executarea acordului nostru cu dvs. sau pentru a respecta o obligație legală. Cu companiile care prelucrează datele dvs. în numele nostru, încheiem un acord de prelucrare pentru a asigura același nivel de securitate și confidențialitate a datelor dvs. Qtents rămâne responsabil pentru această prelucrare.

Cookie-uri sau tehnici similare, pe care le folosim
Qtents utilizează doar cookie-uri tehnice și funcționale. Și cookie-uri analitice care nu vă invadează intimitatea. Un cookie este un mic fișier text care este stocat pe computerul, tableta sau smartphone-ul dvs. atunci când vizitați pentru prima dată acest site web. Cookie-urile pe care le folosim sunt necesare pentru funcționarea tehnică a site-ului web și pentru ușurința utilizării de către dumneavoastră. Acestea asigură funcționarea corectă a site-ului web și, de exemplu, rețin preferințele dumneavoastră. De asemenea, acestea ne permit să optimizăm site-ul nostru web. Puteți renunța la cookie-uri prin setarea browserului dvs. de internet pentru a nu mai stoca cookie-uri. De asemenea, puteți șterge toate informațiile stocate anterior prin intermediul setărilor browserului dumneavoastră.

Vizualizarea, ajustarea sau ștergerea datelor
Aveți dreptul de a vizualiza, corecta sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal. În plus, aveți dreptul de a vă retrage eventualul consimțământ pentru prelucrarea datelor sau de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale de către Qtents și aveți dreptul la portabilitatea datelor. Acest lucru înseamnă că ne puteți solicita să vă trimitem datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. într-un fișier computerizat, către dvs. sau către o altă organizație desemnată de dvs.

Puteți trimite o cerere de verificare, corectare, ștergere, transfer de date cu caracter personal sau o cerere de retragere a consimțământului dumneavoastră sau de opoziție la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal la Sales@qtents.com.

Pentru a ne asigura că cererea de inspecție este făcută de dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți o copie a actului de identitate împreună cu cererea. În această copie, ștergeți cu negru fotografia din pașaport, MRZ (zona de citire automată, banda de numere din partea de jos a pașaportului), numărul pașaportului și numărul de serviciu pentru cetățeni (BSN). Acest lucru este pentru a vă proteja confidențialitatea. Vom răspunde cererii dumneavoastră cât mai curând posibil, dar în termen de patru săptămâni.

Qtents ar dori, de asemenea, să sublinieze faptul că aveți posibilitatea de a depune o plângere la autoritatea națională de supraveghere, Autoritatea pentru date cu caracter personal. Puteți face acest lucru prin intermediul următorului link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cum securizăm datele cu caracter personal
Qtents ia în serios protecția datelor dumneavoastră și ia măsuri adecvate pentru a preveni abuzul, pierderea, accesul neautorizat, divulgarea nedorită și modificarea neautorizată. Dacă aveți impresia că datele dvs. nu sunt protejate în mod corespunzător sau dacă există indicii de abuz, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți sau prin intermediul Sales@qtents.com
ro_RORomanian